Enviat per: annacarpena | 13 Març 2009

Esborrem les agendes… Fem xarxes socials

Les xarxes socials ens permeten la comunicació, compartir i crear comunitat entre els usuaris d’Internet.

Però realment de què serveixen aquestes xarxes? Dons són el substitut perfecte de les agendes.

Abans havies d’apuntar els teus contactes i trucar-los per poder aconseguir-ne un altre que t’ajudés a parlar amb qui volies. Les xarxes socials permeten superar quests límits i podem accedir als contactes que potser no podríem arribar si no existissin.

Relacions entre aquestes persones que utilitzen Internet, segons les seves necessitats o segons el seus gustos. Aquesta és la vessant més humana. En canvi, també es poden fer servir per l’intercanvi de continguts.

El més important és que a través d’aquestes xarxes socials construïm la nostra identitat. Aquella que els altres coenixeran perquè és pública.

Aquestes xarxes socials són molt imporants pels Mitjans de comunicació ja que poden usar-les per fomentar la comunicació amb els seus receptors i crear-ne de nous. Formar part d’Interenet és estar actualitzat, seguir el tren d’alta velocitat de la nostra era.

Molts han aprés la lliçó i han creat com ara Rac 105 o Rac1 amb els blogs o el facebook. El País disposa de “La Comunidad”, una carxa social dins de la pròpia web del diari, basat en l’aportació dels seus usuaris.

I ara cal preguntar-nos:  Sabríem viure sense aquestes xarxes? Ja hi estem acostumats? Els joves tenen agenda de contactes de paper? Les noves tecnologies i eines d’Internet avancen a gran velocitat i cada novetat ens aporta noves solucions que no podem deixar enrere un cop adquirides.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: