Enviat per: annacarpena | 8 Març 2009

Hola!! Què fas?

Sí, M’agradaria saber què estàs fent? Prens un cafè, estàs cansat? Llegeixes alguna informació interessant? Què escoltes?

Ara Internet ens ofereix aquesta eina d’interactivitat. Si tens ganes d’explicar que fas, ara pots fer-ho amb l’eina microbloging.  En què consisteix? Doncs és molt fàcil, es tracta d’enviar missatges curts d’un màxim de 140 caràcters, responent a la pregunta What are you doning?

És una eina molt útil per aquells que volen o amb qui vols estar en contacte, per exemple si navegant trobes una cançó o un blog que t’interessa segurament no enviaràs un correu o un sms a tots els teus amics per anunciar-los aquesta descoberta. En canvi, ho pots publicar amb el microbloging; aquells que t’estiguin seguint (es a dir els que els interessi el que fas) se’ls informarà al moment, via web o sms.

I pensareu, però és tan imprescindible aquesta eina? Tan important? Tan revolucionària? Home, doncs sí. El fet no és que realment puguis saber el què està fent l’altra persona, si no és important; el que ens interessa és crear xarxa amb aquells que tenen els mateixos gustos o inquietuds que nosaltres, podem seguir-los i així, segurament trobarem informacions que també ens interessen a nosaltres.

No només això, en cas de crisi pots informar de l’estat en que et trobes o es troba una situació determinada, de primera mà. I és que aquesta eina té aplicacions tant en el mon de la informació (on  publiquen titulars), en el món empresarial i la política ( entrar en discussió del que es debat, per exemple en el congrés), o per exemple podem rebre ofertes d’algunes multinacionals.

Trossets de vida en 140 caràcters

L’eina més popular del microbloging és el TWITER. A través de la web et pots interessar per allò que fa la gent que tu segueixes i aquells que volen saber què fas, poden saber-ho.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: